WELEDA LUONNONKOSMETIIKKAA

EI SAATAVILLA TÄLLÄ HETKELLÄ!

Vuodesta 1921 lähtien Weleda on valmistanut ihonhoitotuotteita ja antroposofisia lääkkeitä biodynaamisista ja ekologisista ainesosista. Nykyään Weleda löytyy 51 maasta maailmanlaajuisesti ja on johtava merkki antroposofisissa lääkkeissä, sekä uranuurtaja ja markkinajohtaja luonnollisen ja ekologisen ihonhoidon alalla. Suomessa Weledaa on myyty vuodesta 1961. Pohjoismaiden ja Baltian pääkonttori on sijainnut Järnassa, Tukholman ulkopuolella, vuodesta 1958.

Mitkään tuotteistamme eivät sisällä synteettisiä säilöntäaineita, väri- tai tuoksuaineita, tai parabeeneja, eikä ainesosia tai valmiita tuotteita ole testattu eläimillä. Nykyinen valikoimamme on laaja; löydät Weledalta tuotteita koko perheelle, aina vauvan ihonhoidosta, aikuisten vartalonhoidosta ja kasvojenhoidosta suunhoitoon sekä miesten ihonhoitoon.

Puhtaat kasviuutteemme ja ainesosamme ovat peräisin ympäri maailmaa, joko omista puutarhoistamme tai pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltamme. Teemme yhteistyötä paikallisten talonpoikien kanssa ja autamme heitä muuttamaan perinteiset viljelmänsä kestäviksi, ekologisiksi viljelmiksi. Näiden Fair trade-sopimusten avulla Weleda tarjoaa yhteisöille niin taloudellista kuin sosiaalistakin tukea. Se on tapa näyttää, että elämme niin kuin opetamme, "Sopusoinnussa ihminen ja luonto".

Weledan ihonhoitofilosofia

Weledan ekologiset ja luonnolliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon terveyttä ja yksilöllistä tasapainoa. Iho saa elinvoimaa ja sen luonnolliset prosessit, kuten hengittäminen ja ravinteiden imeytyminen, vahvistuvat. Tämä ei tapahdu ainoastaan ihon pinnassa, vaan myös syvemmällä.

Terveessä ihossa on oikeastaan kaikki, mitä se tarvitsee toimiakseen oikein. Kuitenkin ulkoiset tekijät kuten ilmansaasteet, synteettiset kemikaalit, stressi, samoin kuin perinnölliset tekijät ja elämäntyyli voivat aiheuttaa sen, että iho tarvitsee apua päästäkseen takaisin oikeaan tasapainoonsa. Tuotteiden kautta iho saa "ohjeita" siitä, miten se saavuttaa oikean tasapainon. Weledan tuotteiden tarkoituksena on siis auttaa ihoa auttamaan itseään.

Keskeisessä roolissa Weledan ihonhoitotuotteissa ovat luonnolliset kasviöljyt. Ne puristetaan kaikkein kallisarvoisimmista, auringon lämmössä kypsyneistä siemenistä, hedelmistä, pähkinöistä ja kasveista. Kasviöljyt vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita, joten ne imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. Kasviöljyt Weledan kasvojenhoitotuotteissa antavat niille ainutlaatuisen hoitavan vaikutuksen, sillä ne pehmentävät, suojaavat ja ravitsevat ihoa antaen ihon hengittää luonnollisesti.

Kaikissa Weledan öljypitoisissa tuotteissa käytetään kylmäpuristettuja kasviöljyjä kallisarvoisina pohjaöljyinä. Jokaisessa ihonhoitosarjassa on sen lisäksi käytetty tiettyä avainkasvia, joka on keskeinen osa sarjaa. Kasvi valitaan riippuen sen ominaisuuksista sekä siitä, mitä prosesseja ihossa halutaan voimistaa.

Weleda käyttää kasvotuotteissaan myös eteerisiä öljyjä. Tarkasti valikoituna ne parantavat tuotteen säilyvyyttä ja antavat sille miellyttävän tuoksun, joka vaikuttaa mieleen terapeuttisesti. Yleensä kosmetiikka lähestyy ihonhoitoa ihon eri kerrosten toimintojen kautta. Weledalla on lisäksi toinen, syvällinen näkökulma.

Antroposofiassa on tutkittu ja löydetty selkeä yhteys kasvien ja ihmisten eri toimintojen välillä. Yksinkertaistettuna voi sanoa, että kasvin eri osat tukevat eri toimintoja ihmisen kehossa:

• Kasvin juuri - tukee hermostollisia toimintoja (tunto, rakenne)
• Vihreät lehdet - tukevat rytmisiä toimintoja (sydän, keuhkot, nestekiertoa)
• Itse kukka - tukee aineenvaihdunnallisia toimintoja (energianvaihduntaa)

Nämä toiminnot edustavat sitten kaikkia elimiä, kuten ihoa.

• Epidermis – hermostollinen (tunto, rakenne)

On ihon ylin kerros. Ihon pinnan rakenteesta voi tuntea mikä ominaisuus vaatii tasapainottamista. Esimerkiksi kuiva iho tarvitsee kosteutusta. Kasvin juuret vahvistavat tätä kerrosta.

• Dermis – rytminen (sydän, keuhkot, nestekierto)

Dermiksen alueella sijaitsevat karvatupit sekä talia tuottavat talirauhaset.Täällä syntyy myös kollageeni ja elastiini jotka tekevät ihosta joustavan. Verisuonet ja laskimot tuovat soluille ravintoa ja poistavat kuona-aineita. Nämä prosessit luovat tasapainoa ja oikeaa rytmiä kehoon. Kasvin vihreät lehdet vahvistavat tätä kerrosta.

• Ihonalaiskerros – aineenvaihdunnallinen (energianvaihdunta)

Täällä sijaitsevat kehon suurimmat rasvavarastot, energianvaihdunta. Säätelee kehon lämpötilaa ja suojaa lihaksia ja elimiä iskuilta ja kolhuilta. Kasvin kukat vahvistavat tätä kerrosta.

Tämä tarkoittaa että kasvin eri osat valitaan eri syistä. Osittain täysin luonnontieteellisistä syistä, eli minkälainen vaikutus yksittäisillä aineilla ja kasvinosilla on. Osittain sen mukaan, mitä prosesseja ihmisessä, ihossa, tulee tukea. Tämä eri ainesosien synergia tekee tuotteista erityisen tehokkaita ja ainutlaatuisia. Jokainen ihminen reagoi yksilöllisesti tuotteisiin. Vasta koettuaan tuotteet oman kokemuksen kautta voi sanoa, mitkä tuotteet ja yhdistelmät sopivat juuri hänelle.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)