KALATUOTTEET - SÄILYKKEET

Järvi-Suomen Kalatuote Oy – Erikoisen hyviä kalaherkkuja

Yritys on Suomen tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin kuuluva, ainutlaatuisista herkuistaan kuuluisa kalanjalostamo. Perinteisten suosikkireseptien valmistamisen ohella yritys kokeilee ennakkoluulottomasti uutta ja kehittää ajankohtaisia tuotteita järvikalasta. Yrityksen toiminnan ytimessä on vastuullisuus ja kestävä kehitys niin ekologisesti, taloudellisesti kuin sosiaalisesti tarkasteltuna. Toimimme luonnonkauniilla maaseudulla ja toimintamme työllistää useita ihmisiä kalanjalostuksessa, kalan alkukäsittelyssä ja ammattikalastuksessa sekä tarjoaa työtä myös kalankasvatuksessa ja logistiikassa.

Ympäristöystävällistä kalanjalostusta
Tuotteet valmistetaan korkein laatustandardein, käyttäen vain kotimaista, kestävästi pyydettyä tai viljeltyä kalaa. Laajan tuotevalikoiman ansiosta voimme hyödyntää erilaiset kalansaaliit täysin ja hävikkimme on hyvin pieni. Kalankäsittelyssä syntyvistä perkuun sivuvirroista valmistetaan Juvan biokaasulaitoksella kotimaista liikennepolttoainetta. Tuotannossa käytämme uusiutuvaa energiaa.

Kalaa arkeen ja juhlaan
Järvi-Suomen Kalatuotteen tuotteita on tarjottu niin Linnan juhlissa kuin maailman huippuravintoloihin kuuluvassa Kööpenhaminassa sijaitsevassa Nomassa. Tuotteemme kuuluvat niin arkeen kuin juhlaan, ennen kaikkea ne tarjoavat helppokäyttöisiä ja maistuvia tapoja syödä enemmän kotimaista kalaa osana arkiruokaa.
Kissakosken kauniissa tehtaassa valmistetaan artesaanityönä makusäilykkeitä ja savuherkkuja -löydä niistä suosikkisi!

Erikoistuotteet
Oletko kokeillut savulahnasäilykettä? Muikkukukkoa tai ahvenkukkoa säilykepurkissa? Maistuisiko marinoidut kuivatut kuoreet, joita käytetään kuoresuklaan valmistuksessa? Kuoresuklaa voitti 2018 Hongkongin luonnon- ja luomutuotteiden kansainvälisillä messuilla kilpailun parhaasta orgaanisesta tuotteesta, ja menestyskulku jatkui Singaporessa seuraavana vuonna. Maistuuko kylmäsavuhauki tai savustettu säyne? Järvi-Suomen Kalatuote valmistaa nämäkin erikoiset herkut. Eväkäs -nimellä valmistetaan lemmikeille järvikalasta elintarvikelaatuisesti ekologisia ja lisäaineettomia makupaloja sekä säilykkeitä.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)
    Lisätty ostoskoriin