Rekisteriseloste 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

Laatimispäivä 10.2.2015

1. Rekisterinpitäjä

Mäkelän Luomutila.

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

makelan.luomutila(at)makelanluomutila.fi

3. Rekisterin nimi

Mäkelän Luomutilan verkkokaupan käyttäjärekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Mäkelän Luomutilan verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten: - nimi - osoite - puhelin - sähköposti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi Mäkelän Luomutilan verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Mäkelän Luomutilan verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

9. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Tilauksen tiedot:

Mäkelän Luomutilan verkkokaupan tilauksen yhteydessä, sinun pitää syöttää henkilötietoja kuten yrityksen y-tunnus tai nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Tilauksen yhteydessä suostut myös siihen, että tallennamme ja käytämme tietojasi tilaukseen liittyen.

Jaetaanko tietoja kolmansille osapuolille? Tietosi jaetaan Visma Spcs:n kanssa sopimuksen mukaisesti. Olemme tehneet tietojenkäsittelysopimuksen heidän kanssaan. Henkilökohtaiset tiedot jaetaan kolmansien osapuolten kanssa vain niissä tilanteissa, kun valittu maksutapa edellyttää että lähetämme näitä tietoja. Henkilötietoja ei myydä kolmansille osapuolille.

Mitä tietoja on tallennettu ja kuinka kauan? Tallennamme asiaankuuluvat tiedot Suomen kirjanpito säädösten mukaisesti niin kauan kuin sitä vaaditaan. IP-osoitteesi tallennetaan myös petosten estämiseksi.

Pääsy tallennettuihin tietoihin GDPR:n mukaisesti sinulla on oikeus tietää mitä tietoja sinusta on tallennettuna. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojen korjaamista. Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä: makelan.luomutila@makelanluomutila.fi.

Henkilötietojan hallinnonti Jos sinusta tuntuu, ettemme millään tavoin noudata henkilötietojen käsittelyn vaatimuksia, voit myös ottaa yhteyttä Suomen Tietosuojaviranomaisiin.